Magánszálláshely fejlesztésre kaptunk támogatást.

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében “Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése” című pályázatán a Maurer Szálláshelyek - Zalakaros     szálláshelyfejlesztésére nyertünk támogatást.
Kedvezményezett neve: Maurer László
Támogatott projekt címe: Maurer Szálláshelyek - Zalakaros
Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-03646
Szerződött támogatás összege: 6.000.000 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Befejezés dátuma:

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:


- Az emeleti szobák nyáron nagyon melegek voltak, komfortosabbá tételükhöz beépítésre került 2 db klíma, 1 db 5,3 kW teljesítményű inverteres hűtő-fűtő Gree klíma és 1db 3,5 KW teljesítményű inwerteres hűtő-fűtő Gree klíma. Ezzel megoldódott a szobák téli temperálása, a Vendég nélküli időszakokban, és az emeleti szobák fűtésének nagyobb hányada is biztosítható a fölszerelt  készülékekkel

- 5.28 KWp teljesítményű napelemes rendszert építettünk ki a klímák villamos energiaszükségletének biztosítására, valamint a ház többi elektromos eszközének áramellátását is ez a megújuló energiát biztosító rendszer fedezi

- A szálláshelyen jelentős festési munkálatokat végeztettünk kívül-belül, megújultak a homlokzat fehér tagozatai, a faburkolatokat átfestettük, a fém és fa szerkezeteket, valamennyi beltéri falfelület átfestésre került, ajtótokok új színeket kaptak valamint az ajtólapok is be lettek vonva egy selyemfényű lakkal, a kopottabb konvektor lemezek is át lettek mázolva, megszépült a ház kívül-belül.

- Cserélve lettek a régi kéményes őrlángos átfolyós vízmelegítők valamennyi fürdőszobában. Beépítésre került 4 db Fég MV19 kéményes őrlángos vízmelegítő, minden vízmelegítőhöz beépítésre került Honeywell xc70 típusú co érzékelő Vendégeink biztonsága érdekében.

- 5 db hálószobára szereltettünk összesen 10 db redőnyt, 5 db-ot szúnyoghálóval kombinálva.

- Az egyik hálószobánk franciaágyára a kopott, viseletes matrac helyére új , jó minőségű, kényelmes matracot vásároltunk.

- A 4 db  régi, képcsöves beltéri egységes televízió készüléket újakra cseréltük , 4db modern síkképernyős Hitachi 24HE1100 LED  tv-k kerültek a helyükre.

- Egyik régi elhasználódott mikrohullámú sütő helyett újat vásároltunk, Samsung MG23K351AW/Eo Grill 23L típusút.

 - A 120 l -es 20 éves hűtő helyett új ZAN ZRA17800WA típusú hűtőszekrényt vettünk.

- A töredezett, megkopott több helyen az épület felé lejtő járdánkat leaszfaltoztattuk.

- A kertben  grillező helyet építettünk ki, telepítettünk ide egy fix 8 személyes kerti kiülőt , hozzá betongrillt építettünk és vásároltunk a kiülőhöz még 2 db kerti bútor garnitúrát, így teltház esetén valamennyi Vendégünk kényelmesen elhelyezkedhet a kerti sütögetésnél , esti borozgatásnál, beszélgetésnél.

-  Felújítottuk a már meglévő parkolónkat , 10,3 tonna 4/11 - es mészkövet terítettünk szét a 4 gépkocsi beállós parkolónkba, felfrissítve ezzel a már több helyen megsüllyedt, régi kövezetet.

                                                  A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.
                                                          KÖSZÖNJÜK MAGYARORSZÁG KORMÁNYA TÁMOGATÁSÁT!